Sådan opretter du en server i Aternos ▷➡️ Visual Nucleus ▷➡️ (2024)


indhold

Hvordan opretter man en server i Aternos?

Har du brug for en betalt eller gratis Minecraft-server? Har du ingen idé om, hvordan du konfigurerer netværket og installerer serveren? Intet problem! Aternos er en gratis serverplatform, der giver dig alt, hvad du behøver for at opsætte og administrere en server. Her er en guide til at hjælpe dig med at forbinde din egen server og få mest muligt ud af dine ressourcer.

Trin 1. Opret en Aternos-konto:

For at oprette en Aternos-server skal du først have en Aternos-konto. Den nemmeste måde er at bruge din GitHub eller Google-konto til at oprette forbindelse. Du kan også bruge en e-mailadresse til at oprette en konto.

Trin 2. Vælg en servermodel:

Når du har logget ind på din Aternos-konto, får du adgang til listen over servermodeller. Disse modeller inkluderer Minecraft-serveren, legepladsen, VoIP-serveren og mere. Vælg den model, der passer bedst til dine behov.

Trin 3. Konfigurer din server:

For at konfigurere serveren skal du først vælge navnet på din server. Du vil også have mulighed for at angive hukommelsesgrænser, antal afspillere og båndbredde. Dette er blot nogle af mulighederne. Disse indstillinger giver dig mulighed for at indstille serveren, så den fungerer bedst til dine behov.

Trin 4. Installer mods og plugins:

Aternos giver dig også mulighed for at installere mods og plugins på din server. Dette giver dig mulighed for at tilføje yderligere funktionalitet til din server. For at tilføje mods og plugins skal du blot finde det element, du vil installere, på listen. Når du har fundet det, du vil have, skal du blot trykke på knappen Installer for at have det klar til brug.

Trin 5. Administrer din server:

Når du har din server konfigureret, installeret og klar til brug, kan du administrere din server fra Aternos brugergrænseflade. I grænsefladen vil du have adgang til en række forskellige administrationsværktøjer, såsom sikkerhedsværktøjer, serverkonfiguration, brugeradministration, gruppeadministration og databaseadministration.

Konklusion:

Aternos er en brugervenlig platform for brugere, der ønsker at oprette og administrere en server uden at skulle betale eller lære noget programmeringssprog. Ved at følge disse trin har du en funktionel og konfigureret server klar til brug på få minutter. Det er den perfekte måde at have din egen server på!

Hvordan opretter man en server i Aternos?

At oprette en Minecraft-server på Aternos er en gratis måde at hoste dine Minecraft-spil på. I denne vejledning viser vi dig trin for trin, hvordan du konfigurerer og bruger Aternos til at oprette en server til dine venner.

1. Åbn Aternos hjemmeside

Besøg https://aternos.org/ i din webbrowser for at komme i gang. Sørg for ikke at downloade noget herfra eller andre lignende sider, da Aternos ikke kræver nogen download for at virke.

2. Log ind med din konto

Øverst til højre på siden kan du logge ind med din Aternos-konto, hvis du allerede har en, eller du kan klikke på knappen "Tilmeld" for at oprette en ny konto. For at oprette en konto skal du angive den ønskede e-mailadresse og adgangskode.

3. Klik på knappen "Opret server".

Når du er logget ind, skal du se hovedmenuen og klikke på knappen "Opret server" øverst til højre.

4. Vælg din servertype

Du vil derefter se en skærm med forskellige muligheder for at konfigurere din server. Her kan du vælge hvilken type server du vil oprette. Dette inkluderer en "Normal Client" eller "world mapping"-server. Du kan vælge den, du ønsker.

5. Konfigurer serveroplysningerne

Du kan derefter konfigurere de oplysninger, der vises på serverskærmen. Dette inkluderer servernavnet, antallet af tilladte spillere og spiltilstanden.

6. Konfigurer serverparametrene

Når du har konfigureret skærmoplysningerne, kan du klikke på knappen "Avanceret" for at konfigurere serverparametrene. Her kan du ændre serverhastigheden og andre parametre.

7. Spiller login

Når du har konfigureret alle parametrene, kan du klikke på knappen "Start Server" for at begynde at spille. Spillere kan tilslu*tte sig serveren ved at besøge den angivne IP-adresse og serverport.

Ejemplo

For eksempel kan du tilslu*tte dig en server i Aternos med følgende oplysninger:

  • Server navn: SuperServer
  • Server IP: 123.456.789
  • Havn: 1337

Alt du skal gøre er at åbne Minecraft og derefter vælge "Tilføj server" til venstre. Indtast derefter IP-adressen og porten, der svarer til oplysningerne ovenfor. Nu kan du spille med dine venner på din Aternos-server.

Godt spil!

Vi håber, du kunne lide denne vejledning om, hvordan du opretter en server i Aternos. Nu kan du spille med dine venner frit uden at skulle bekymre dig om vanskelig opsætning eller omkostninger. Hav det sjovt!

Du kan også være interesseret i dette relaterede indhold:

  • Hvordan man downloader Minecraft uden Java
  • Sådan konverteres en sætning til store bogstaver med Fleksy
  • Sådan rapporterer du nogen på Substrack
Sådan opretter du en server i Aternos ▷➡️ Visual Nucleus ▷➡️ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5863

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.