Miten tulla matkasairaanhoitajaksi: pätevyydet, edut ja uratiedot (2024)

Toimituksellinen huomautus: Ansaitsemme palkkion Forbes Advisorin kumppanilinkeistä. Palkkiot eivät vaikuta toimittajien mielipiteisiin tai arvioihin.

Työskentely matkasairaanhoitajana tarjoaa päteville sairaanhoitajille (RN:t) jännittävän mahdollisuuden yhdistää sairaanhoitajan ura intohimoon matkustamiseen.

Matkasairaanhoitajan avulla voit tutustua Yhdysvaltoihin samalla kun ansaitset suhteellisen korkeaa palkkaa. RN:n kokemuksen hankkiminen helpottaa siirtymistä matkasairaanhoitajaksi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä matkasairaanhoitaja tekee, kuinka tulla matkasairaanhoitajaksi ja näiden ammattilaisten työnäkymiin.

Tutkinnon etsijä

Mikä on matkasairaanhoitaja?

Ammattilaiset matkoillasairaanhoitajan urapolkuasua ja työskennellä eri kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja ja täyttää tilapäiset, lyhytaikaiset henkilöstötarpeet sairaaloissa ja muissa terveydenhuolto- ja sairaanhoitolaitoksissa sopimusperusteisesti. Matkasairaanhoitajan tehtävät kestävät tyypillisesti 13 viikkoa.

Näillä sopimussairaanhoitajilla on samat vastuut kuin vakituisilla sairaanhoitajilla. Yleissairaanhoidon lisäksi matkasairaanhoitajat voivat täyttää aukkoja muun muassa erikoisalueilla, teho-osastoilla, päivystysalueilla, leikkaussaleissa ja lastentaudissa.

Rooli ja vastuut

Matkasairaanhoitajat täyttävät yleensä samat roolit ja vastuut kuin perinteiset RN:t. Nämä sairaanhoitajat hoitavat kaikenikäisiä potilaita ja tekevät yhteistyötä lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa hoito- ja hoitosuunnitelmien laatimiseksi. Heidän päivittäisiin tehtäviinsä kuuluvat usein seuraavat:

 • Potilashoidon koordinointi
 • Potilaiden diagnosointi, arviointi ja seuranta
 • Potilaiden ja heidän perheidensä kouluttaminen hyvinvoinnista, heidän olosuhteistaan ​​ja hoidoistaan
 • Lääkkeiden, hoidon ja rokotteiden antaminen
 • Lääkärikertomusten luominen ja päivittäminen
 • Tarvikkeiden ja varaston seuranta

Matkasairaanhoitajien tehtävät voivat vaihdella erikoistumisesta ja työskentelylaitoksen tarpeista riippuen.

Työympäristö

Matkasairaanhoitajat työskentelevät erilaisissa ympäristöissä. Heidän työympäristönsä voivat sisältää:

 • Sairaalat
 • Päivystyshuoneet
 • Kiireelliset hoitopalvelut
 • Hoitokodit ja asumispalvelut
 • Kuntoutuskeskukset
 • Saattohoito
 • yhteisön terveyskeskukset
 • Terveydenhuollon organisaatiot

Matkasairaanhoitajien työaikataulut voivat vaihdella suuresti heidän toimeksiantonsa mukaan. Vaikka matkasairaanhoitajille ei ole "tyypillistä" työpäivää, he voivat odottaa työskentelevänsä vähintään kolmesta neljään kertaa viikossa 6-12 tunnin vuoroissa.

Yleensä matkasairaanhoitajilla on enemmän sananvaltaa työaikatauluissaan ja he voivat hakea matkatehtäviä niiden päivien ja tuntien perusteella, jolloin he haluavat työskennellä.

Kuinka tulla matkasairaanhoitajaksi

Matkasairaanhoitajan vaatimukset voivat vaihdella hieman osavaltion, henkilöstötoimiston ja sairaalan tai terveydenhuoltolaitoksen mukaan. Silti kaikilla matkasairaanhoitajilla on oltava ydinpätevyys. Alta löydät yleiskatsauksen matkasairaanhoitajaksi ryhtymisen vaiheista.

Hanki koulutus

Matkasairaanhoitajan tulee ensintulla RN:ksi, joka vaatii vähintäänsairaanhoitajan tutkinto. Useimmat matkasairaanhoitajatoimistot ja -asiakkaat kuitenkin haluavat tai jopa vaativat sairaanhoitajilta vähintään kandidaatin tutkinnon hoitotyössä (BSN) akkreditoidusta ohjelmasta ja koulusta. Ansaitseminen aBSN-tutkintotyypillisesti kestää neljä vuotta kokopäiväistä opiskelua. Keskimäärin hoitotyön opiskelijat suorittavat noin 120 opintopistettä osana ohjelmaa.

Ohita NCLEX-RN

Kaikkien hoitotyön opiskelijoiden on läpäistävä harjoittelun aloittaminenKansallisen neuvoston lisenssitarkastus(NCLEX), jonka on luonut National Council of State Boards of Nursing.​​ Ennen kuin voit suorittaa NCLEX:n, sinun on haettava sitä heidän hoitotyön sääntelyelimestään (NRB). Kun NRB vahvistaa kelpoisuutesi, saat valtuutuksen testaukseen sähköpostit*e.

Ennen kuin suoritat kokeen, muista käydä läpiNCLEX-tiedote, joka tarjoaa käsityksen NCLEX-testisuunnitelmasta. Useita henkilökohtaisia ​​ja verkkoresursseja, kuten harjoituskokeet jaNCLEX-valmistelutkursseja, jotka auttavat opiskelijoita luomaanNCLEX-opintosuunnitelmaläpäisemään kokeen.

Sinun tulee ilmoittautua NCLEX-kokeeseen hyvissä ajoin ennen koepäivämäärääsi.

Hanki RN-lisenssi

Sairaanhoitajilla on oltava lupa RN:t työskennelläkseen matkasairaanhoitajina. Saadaksesi lisensoidun RN:n, sinun on ansaittava sairaanhoitajan tai korkeampi tutkinto akkreditoidusta laitoksesta, läpäistävä NCLEX-tentti ja täytettävä kaikki muut sairaanhoitajan lupavaatimukset, jotka aiot harjoittaa osavaltiossa. Voit hakea RN-lisenssiä kuusi viikkoa ennen hoitotyön suorittamista.

TheNational Council of State Boards of Nursingloi Nurse Licensure Compactin (NLC), jotta sairaanhoitajat voivat omistaa usean osavaltion lisenssejä, jotka ovat voimassa NLC:hen osallistuvissa valtioissa. Tämä kansallisesti tunnustettu sopimus sallii sairaanhoitajien työskennellä osallistuvissa valtioissa ilman, että heidän tarvitsee hankkia lisälisenssiä. Tällä hetkellä NLC:hen osallistuu 39 lainkäyttöaluetta. Matkasairaanhoitajien, jotka haluavat työskennellä muissa kuin NLC-valtioissa, on haettava yksittäisiä RN-lisenssejä näistä osavaltioista.

Saada kokemusta

Sairaalat ja muut terveydenhuollon laitokset suosivat yleensä korkeasti koulutettuja sairaanhoitajia, joilla on edistynyt koulutus ja vähintään kahden vuoden sairaalakokemus. Myös sairaanhoitajille, jotka ovat erikoistuneet terveydenhuollon aloille, kuten vastasyntyneiden, lasten, tehohoidon, ensiapupoliklinikan ja trauman hoitoon, on suuri kysyntä. Matkasairaanhoitajilla, jotka aikovat työskennellä erikoisyksiköissä, tulee olla aikaisempaa kokemusta kyseiseltä erikoistumisalalta.

Etsi henkilöstötoimisto

Henkilöstötoimistot auttavat täyttämään työllisyyspuutteita tarjoamalla sairaanhoitajia sairaaloihin ja muihin sairaanhoitolaitoksiin. Nämä virastot tekevät yhteistyötä sairaanhoitajien kanssa rajoittaakseen avoimia työpaikkoja sairaanhoitajien tarpeiden mukaan.

Työvoimatoimistot auttavat tyypillisesti sopimusten turvaamisessa tarjoamalla suhteellisen korkeita palkkoja ja vahvoja etuja. He tarjoavat usein sairaanhoitajilleen rekrytoijia, jotka sopivat sairaanhoitajille heidän ihanteellisiin töihinsä ja sijoituksiin ympäri maata.

Kun valitset henkilöstötoimistoa, sinun tulee ottaa huomioon seuraavat asiat:

 • Palkka sisältäen keskimääräiset tuntipalkat, ylityöt, päivärahat ja bonukset
 • Edut paketti
 • Asumisvaihtoehdot

On tärkeää tutkia eri henkilöstötoimistoja nähdäksesi, mitkä tarjoavat paketteja ja sopimuksia, jotka parhaiten vastaavat ammatillisia tavoitteitasi, toivottua palkkaa ja etuja, saatavilla olevia hoitokohteita ja tukipalveluita, mukaan lukien työtuki.

Matkasairaanhoidon edut

Matkasairaanhoitajan työhön voi liittyä lukuisia kannustimia, kuten korkeampi palkka, kilpailukykyiset edut, bonukset, tuettu asuminen ja matkustusmahdollisuudet.

Korkeampi palkka

Koska matkasairaanhoitajat hoitavat lyhytaikaisia ​​tehtäviä alueilla, joilla on pulaa henkilöstöstä, nämä sairaanhoitajat ansaitsevat yleensä enemmän kuin henkilökunnan sairaanhoitajat, joilla on sama pätevyys ja kokemus.

Henkilöstötoimistot tarjoavat bonuksien ja etujen lisäksi kilpailukykyiset tuntihinnat, jotka ovat tyypillisesti korkeammat kuin henkilökunnan sairaanhoitajien ansaitsemat tuntihinnat. Vastineeksi matkasairaanhoitajilla tulee olla joustavuutta, halukkuutta muuttaa tai kokemusta erikoisalalta. Matkasairaanhoitajat voivat myös saada korkeampaa palkkaa, koska he ottavat vastaan ​​tehtäviä erikoisaloilla, joita on vaikea täyttää.

Matkasairaanhoitajan palkat vaihtelevat suuresti tehtävän, sijainnin, sopimuksen ja erikoisalan mukaan. Joitakin eniten palkattuja matkasairaanhoitajan erikoisuuksia ovat ensiapu, lääketieteellinen-kirurginen ja synnytyssairaanhoito.

Edut ja bonukset

Kilpailukykyisen palkan lisäksi matkasairaanhoitajat saavat usein erilaisia ​​kannustimia ja bonuksia. Nämä edut voivat sisältää seuraavat:

 • Matka- ja lisenssikorvaukset
 • Tuettu asuminen, ilmainen yksityisasunto tai veroton asumistuki
 • Viikoittaiset palkat
 • Terveys- ja hammaslääkärivakuutus

Matkasairaanhoitajat saavat usein bonuksia palkkansa ja etuuksiensa lisäksi. Näitä voivat olla sairaala-, virasto-, säilyttämis- ja lähetysbonukset; sairaalat voivat tarjota kirjautumis- ja valmistumisbonuksia.

Tuettu asuminen

Jotkut matkasairaanhoitajan henkilöstötoimistot sisällyttävät sairaanhoitajien palkkaan asumistukea elinkustannusten kattamiseksi. Toimistot voivat myös tarjota majoitusta tai valita asumisvaihtoehtoja matkahoitajilleen.

Mahdollisuudet matkustaa

Matkasairaanhoitajan työ tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia matkustaa, tutustua uusiin kaupunkeihin ja tavata uusia ihmisiä. Matkasairaanhoitajat voivat ottaa tehtäviä maaseudulla, alipalvelualueilla tai suurissa kaupungeissa. Joitakin yleisiä sairaanhoitajien matkakohteita ovat Kalifornia, Texas, Massachusetts, Havaiji, New York, Alaska, Washington, Florida, Virginia ja Illinois.

Matkahoitajan palkka ja työnäkymät

TheYhdysvaltain työtilastotoimistoraportoi, että RN:iden mediaanipalkka on 77 600 dollaria vuodessa, ja näiden ammattilaisten kysynnän odotetaan kasvavan 6 % vuosina 2021–2031. On tärkeää huomata, että nämä tiedot eivät koske matkasairaanhoitajia, vaan heijastavat kaikkien RN:ien uratietoja. . Yleensä matkasairaanhoitajat saavat enemmän palkkaa kuin henkilökunnan sairaanhoitajat.

Suositellut verkkokoulut

Saat lisätietoja aloituspäivistä, luottojen siirroista, rahoitusluottojen saatavuudesta ja paljon muusta napsauttamalla Vieraile sivustolla

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) matkasairaanhoitajaksi ryhtymisestä

Kuinka kauan matkasairaanhoitajaksi tuleminen kestää?

Matkasairaanhoitajaksi tuleminen voi kestää kahdesta neljään vuotta, mukaan lukien sairaanhoitajan tutkinnon ja lisenssin hankkimiseen kuluva aika. Yleensä henkilöstötoimistot suosivat sairaanhoitajia, joilla on vähintään kahden vuoden RN-kokemus, joten matkasairaanhoitajan työskentely voi kestää vielä kaksi vuotta sairaanhoitajakoulun jälkeen.

Tienaavatko matkahoitajat paljon rahaa?

Matkasairaanhoitajat voivat ansaita korkeita palkkoja, mutta heidän palkkaansa vaikuttavat useat tekijät, mukaan lukien koulutustaso, erikoisala ja sijainti. Yleensä matkasairaanhoitajat ansaitsevat korkeampia palkkoja kuin henkilökunnan sairaanhoitajat, ja he voivat ansaita yli 3 000 dollaria viikossa.

Miten tulla matkasairaanhoitajaksi: pätevyydet, edut ja uratiedot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5942

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.